GO Investments

GO Investments is in 2003 opgericht door Adriaan van Loon. Een onafhankelijke 'hands-on' investeringsmaatschappij die actief meewerkt bij haar participaties. Doel is om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen bij de uitbouw of herstructurering van hun business. Door tijd en/of kapitaal te investeren, en hiermee een aandelenbelang te verwerven in de betreffende onderneming. Waarbij het succes van GO Investments direct gekoppeld is aan het succes van de onderneming waarin GO Investments participeert. Uitgangspunt is een actieve bijdrage te leveren, actief te adviseren en eventueel ook actief mee te bouwen op management niveau.

GO Investments is sinds haar oprichting in 2003 betrokken geweest bij de opbouw en herstructurering van meerdere succesvolle ondernemingen. Verschillende participaties van GO Investments hebben FD Gazellen Awards ontvangen, Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Oprichter en eigenaar Adriaan van Loon (1973) heeft voordat hij GO Investments heeft opgericht gewerkt als Investment Banker bij de Corporate Finance afdeling van Kempen & Co en HSBC Investment Bank. Adriaan heeft een Masters in Bedrijfskunde van de RijksUniversiteit Groningen.